Агуулга: Цагаан идээний олон улсад гарах үйл явцад хадгалах орчин, хугацаа, амт, савлагаа гээд олон зүйл дээр чанар, стандартын шалгуур үзүүлэлтүүд тулгардаг. Тиймдээ ч зарим үйлдвэрлэгчид маань бүтээгдэхүүнээ экспортод гаргаж чадалгүйгээр холын зорилгоо болгон орхидог. Зөвхөн цагаан идээ ч бус ямар ч төрлийн бүтээгдэхүүн дээр эл үйл явдал тохиолдох нь элбэг. Тэгвэл Business.mn подкаст энэ удаад монгол айраг хэрхэн АНУ-руу амжилттай экспортоор гарсан тухай яриаг өрнүүлээ.
Зочин: Хөх-Үүр брэндийн үүсгэн байгуулагч Г.Чойжамц