Энэ удаагийн дугаартаа бид үндэсний хоолны франчайз NAMA Eatery брэндийн туршлага, бүтээж буй нөү-хау болон экосистемийн тухай ярилцлаа.
Зочин: Мастер Фүүдс ХХК-ийн Гүйцэтгэх захирал Д.Дэлгэрцолмон
Nama Eatery: / namaeatery
Подкастын агуулгад:
Хөтлөгч: Business.mn Ерөнхий редактор Г.Даваадорж
- 0:00 – Танилцуулга
- 01:31 – Монголын нэрийн хуудас болох хоолны франчайз
- 03:45 – Түргэн хоолны брэнд бүтээх экосистем
- 09:00 – Хүний нөөцийн хомсдлыг яаж шийдэж байна вэ?
- 11:16 – Үйлчилгээний ажилтнууд хамгийн чухал үүрэгтэй
- 13:21 – “Nama”-ийн бий болгохыг зорьж буй соёл
- 16:02 – Түргэн хоолны технологи буюу нөү-хау
- 20:42 – Хооллох хэв маягийг дагаад хэрэгцээ өөрчлөгдөж байна
- 23:27 – Франчайзуудыг дагаж салбарын стандарт дээшилдэг
- 26:26 – Cтандарт бол чанарыг батлах зөв дадал
- 31:08 – Бэлдэцээ өөрсдөө үйлдвэрлэдэг
- 32:27 – Брэнд бүтээх тухайд
- 34:13 – Бүхнийг өөрөө хийх гэж зүтгэх хэрэггүй
- 37:37 – Брэнд хөгжүүлэх хүсэлтэ
- 38:37 – Мастер Фүүдс компанийн тухай
Подкастын аудио хувилбар сонсох:
- Apple Podcasts: https://biz.mn/5cFS
- Spotify: https://open.spotify.com/show/7AMxDll…
- M-book: https://www.m-book.mn/podcast/109
Бидэнтэй холбогдох:
- Website: https://business.mn/
- Facebook: / businessmnmag
- Instagram: / thebusiness.mn