Business.mn подкастын энэ удаагийн дугаартаа бид гарал үүсэл нь тодорхой бэлдэцээр хоол хийх амьдралын шинэ хэв маяг, түүнийг тойрсон бизнес модель болон бусад бизнесүүдтэй үүсэж буй хамтрал, боломжуудын тухай ярилцлаа.
Подкастын агуулга:
- 0:00 – Танилцуулга
- 01:09 – Бэлдэцээр хоол хийх амьдралын хэв маяг
- 02:35 – Meal-Kitchen гэж юу вэ?
- 05:36 – Стандартад нийцсэн хүнсний хэрэглээг хэвшүүлж байна
- 08:40 – Хоолны газруудтай хэрхэн хамтрах боломжтой вэ?
- 11:40 – “Гамбанзгүй гал тогоо”
- 13:21 – Зөвхөн гарал үүсэл нь тодорхой түүхий эд ашигладаг
- 15:41 – Бэлэн биш шинэ хоол идье
- 18:27 – Мастер тогоочийн жорыг гэртээ
- 20:37 – Компанийн зардлыг яаж хэмнэх боломжтой вэ?
- 22:32 – Өсвөр насныхан их хэрэглэдэг
- 23:33 – “Бүхнийг өөрсдөө” биш бусадтай хамтарна
- 25:26 – Стартап эхлүүлэхэд юу анхаарах вэ?
- 29:06 – Хоолыг стресстэхгүй хийх боломжийг олгохыг хүсдэг
- 30:52 – Хүний нөөцийн бодлого
- 32:01 – Хоолны бизнесийг өөр өнцгөөс харах нь
- 33:26 – Төгсгөл
Зочин: “EasyCook” компанийн үүсгэн байгуулагч, гүйцэтгэх захирал Н.Одхүү
Хөтлөгч: Г.Даваадорж, Business.mn. Ерөнхий редактор
Подкаст сонсох холбоосууд:
Youtube M plus Apple Podcasts Spotify
Подкасттай холбоотой та бүхний коммент, асуулт, санал хүсэлтийг info@business.mn хаягаар хүлээж авч байна.